Toimeksianto, joka kannattaa. Monellakin tapaa.

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Haluamme, että yhteistyö kanssamme on joustavaa ja kannattavaa. Sen ansiosta sinä voit keskittyä tekemään työsi hyvin. Hyvin tehty työ poikii lisää töitä ja toimeksiantoja. Toisin sanoen: olet meille tärkeä ja arvokas. Siksi haluamme tukea sinua konsultin työssäsi arvokkailla oheispalveluilla, jotka helpottavat arkeasi.

Tulevaisuus on konsultin.
Ehkä olet jo tehnyt sen. Ottanut askeleen kohti tulevaisuutta konsulttina. Sydämesi sykkii tietotekniikalle, televiestinnälle, teknologialle tai johdon konsultoinnille, ja nautit konsulttielämän tarjoamasta vapaudesta. Itsenäisillä konsulteilla menee paremmin kuin koskaan. Konsulttina pääset näkemään uusia työpaikkoja ja opit paljon ihmisistä ja organisaatioista. Solmit arvokkaita kontakteja ja teet itsesi tunnetuksi eri yrityksissä. Tervetuloa eWorkiin. 

Vinkkejä menestykseen

Yksi menestystekijä konsulttimarkkinoilla on osaamisen esiin tuominen CV:ssä ja haastattelussa. Usean vuoden kokemuksellamme autamme mielellämme CV:n viimeistelyssä sekä haastatteluun valmistautumisessa.

Tärkeimmät vinkit:

  • Näin kirjoitat menestyksekkään CV:n
  • Näin valmistaudut haastatteluun

Vinkkisivulle

Jan Gifvars: järjestelmäkehittäjä ja surffaaja.
Kohtaa toimitusjohtajamme Zoran Covic.
Catriona McLean: Projektipäällikkö ja harrastelijakokki.
Anders Borgqvist: Automaatiotekniikan asiantuntija.

Etusi

500 toimeksiantokyselyä kuukaudessa.
Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista konsulttien välityspalveluista ja työskentelemme monien suurten yritysten, virastojen ja organisaatioiden kanssa. Tällä hetkellä meillä on yli 140 kansallista ja kansainvälistä puitesopimusta, kuukausittain saamme jopa 500 erillistä konsulttikyselyä. Ilmoitamme toimeksiannoista verkkosivuillamme.

Toimimme myyntikanavanasi.
eWork on myyntikanava ja pääsylippu kiehtoviin toimeksiantoihin. Saat kauttamme toimeksiantoja, jotka ovat kehittäviä, kannattavia ja sopivat juuri sinun osaamisellesi ja toiveillesi. Uskomme, että tulet arvostamaan korkeatasoista palveluamme. Olemme hyvin yhteistyökykyisiä, ymmärtäviä ja joustavia. Lisäksi haluamme ratkaista ongelmasi nopeasti ja tehokkaasti.

Teemme arjestasi helpompaa.
Tiedämme, että paperityöt voivat olla uuvuttavia. 

Siksi annamme sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi: loistamaan erikoisalallasi. Me hoidamme loput. Meillä on monta modernia palvelua, kuten eWork SelfBilling, eWork eSigning sekä Pay Express, joiden avulla hoidamme hallinnollisia tehtäviä. Ne säästävät aikaasi, vähentävät virhelaskutuksen riskiä ja tarjoavat hyvät maksuehdot.

Tukea urallesi.
Tahdomme, että viihdyt ja kehityt konsultin työssäsi. Pääset osaksi kattavaa alan verkostoa eWork Family  yhteisössä ja järjestämissämme tilaisuuksissa. Lisäksi olemme neuvotelleet hyviä alennuksia, joista monet soveltuvat erityisen hyvin pienille konsulttiyrityksille. Ne koskevat muun muassa hyvinvointia sekä apua yrityksen juridisissa ja taloudellisissa asioissa. Kirjaudu Oma eWork  sivuille ja lue lisää alennuksista.

  1. Pidä profiilisi päivitettynä.
  2. Käytä CV-pohjaamme varmistaaksesi nopeamman käsittelyn.
  3. Hae toimeksiantoihin nopeasti!

Näin se toimii

Luo profiili.
Aloita luomalla tili. Voit tehdä tämän rekisteröitymislomakkeen tai LinkedIn-tilisi avulla. Liittyminen ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Liittymisen yhteydessä pääset luomaan profiilin ja lataamaan CV:si. Jos olet kiinnostunut useista erityyppisistä toimeksiannoista, voit luoda tilillesi useita profiileja. Mikäli olet konsulttipalvelujen myyjä, sinulla on mahdollisuus hallinnoida kaikkia konsulttejasi samalta tililtä. Käytämme profiilissa annettuja tietoja pohjana valitessamme kandidaatteja toimeksiantoihin, joten on tärkeää, että pidät profiilisi ajan tasalla. 

Rekisteröidy

Hae toimeksiantoon.
Konsulttipaikka täytetään usein nopeasti. Siksi kannattaa olla tarkkana ja hakea toimeksiantoja myös itse. Kaikki toimeksiannot julkaistaan verkkosivuillamme. Voit myös tilata toimeksiannot RSS-syötteenä tai sähköpostin kautta. Mahdollisuutesi paranevat entisestään, jos pystyt konkreettisesti perustelemaan soveltuvuutesi tehtävään.

Saapuneiden hakemusten lisäksi etsimme vielä sopivia kandidaatteja tietokannastamme. Kun valinta on suoritettu, olemme yhteydessä niihin konsultteihin, joiden profiili vastaa parhaiten toimeksiantajan asettamiin pätevyys-, hinta- ja luonnevaatimuksiin tarkistaaksemme ovatko he saatavilla ja kiinnostuneita. Asiakkaalle esiteltävien ehdokkaiden määrä vaihtelee ja on toimeksiantajan päätettävissä.

Haastattelu.
Mikäli toimeksiantaja pitää sinua mahdollisesti sopivana tehtävään, sinut kutsutaan haastatteluun. Yleensä haastattelussa on paikalla myös eWorkin asiakastiimin edustaja. Päätöksen siitä, kenet esittelemistämme kandidaateista kutsutaan haastatteluun, tekee aina asiakas. Asiakas päättää myös sen, kuka toimeksiannon saa.

Sopimuksen laatiminen.
Mikäli asiakas päättää antaa toimeksiannon sinulle, on aika kirjoittaa toimeksiantosopimus. eWork on sopimussuhteessa sekä sinuun että asiakkaaseen. Toimeksiantosopimuksen käsittelyn helpottamiseksi käytössämme on eWork eSigning–palvelu. Sen ansiosta kaikki

kolme osapuolta voivat allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti omasta toimipisteestään. Sopimusten ehdot vastaavat toisiaan. 

Toimeksiantosi.
Kun allekirjoitukset ovat paperissa ja kaikki on selvää, toimeksianto on sinun. Yhteyshenkilöinäsi eWorkiin toimivat asiakastiimin jäsenet, joita ovat asiakasvastaava ja toimitusvastaava. Yhteydenpito jatkuu koko prosessin ajan, ja voit esittää kaikki toimeksiantoa koskevat kysymyksesi yhteyshenkilöillesi. Ennen kuin aloitat toimeksiantosi, asiakastiimi käy sen kanssasi läpi ja valmistaa sinut siihen. Voit lisäksi ottaa yhteyttä Service Centeriimme, mikäli sinulla on kysyttävää sopimuksesta, tuntiraportoinnista, laskutuksesta, kuluista tai maksusta. Toimeksiannon alussa tulet saamaan Service Centeriltä tästä aiheesta lisätietoa sähköpostitse.

Laskutamme puolestasi.
Sinun ei tarvitse ajatella laskuttamista – teemme sen puolestasi. Tuntiraportointi ja lopullisten kulujen ilmoittaminen tapahtuu kirjanpitojärjestelmämme eWork Timen kautta. Saat sisäänkirjautumistiedot ja selkeät ohjeet toimeksiantosi alussa. Raportointisi perusteella muodostamme laskelmastasi laskun, niin sanotun itselaskun. Asiakkaan hyväksynnän jälkeen itselasku lähetetään sähköpostilla.

Pay Express – nopeampi maksu.
Nykyään monet asiakkaistamme ovat venyttäneet maksuaikojaan entistä pidemmiksi. Haluamme helpottaa konsulttien taakkaa ja auttaa konsulttiyrityksiä parantamaan maksuvalmiuttaan Pay Express–palvelun avulla. Käytännössä voit siis saada suhteellisen pienellä lisähinnalla maksun toimeksiannosta aiempaa nopeammin. Voit valita Pay express –palvelun yksittäiselle tuntiraportille tarpeen mukaan tai valita sen voimaa koko sopimuskaudelle toimeksiannon alussa.

Uusi tai jatkettu toimeksianto.
Teemme aina aktiivisesti työtä sen eteen, että toimeksiantoasi jatkettaisiin, niin kuin useimmissa tapauksissa käykin. Tästä huolimatta myös konsulttitoimeksianto loppuu aikanaan. Kun niin käy, meillä on aina uusia toimeksiantoja haettavaksi. Jos olet kerran saanut toimeksiannon kauttamme ja tehnyt hyvää työtä, voimme mitä todennäköisimmin auttaa sinua myös jatkossa.

Rekisteröidy

Rekisteröitymällä eWorkiin voit luoda konsulttiprofiilin ja ladata palveluun CV:si. Rekisteröityminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Se on tehokas tapa avata uusi myyntikanava.

Kaikki uudet projektit julkaistaan toimeksiantosivuillamme, jossa voit myös lähettää niihin hakemuksen.

Rekisteröidy täällä.